Folije Madico

picturePodjetje MADICO Inc. že od svoje ustanovitve leta 1903 razvija najbolj inovativne materiale s področja zaščite. Težnja po napredku in osredotočenost na stalen razvoj je podjetju omogočilo, da je pred več kot 30 leti razvil edinstven postopek proizvodnje folije za zaščito steklenih površin, ki mu je omogočil postati vodilni svetovni proizvajalec na področju proizvodnje folij.

Visok inovacijski potencial vrhunskih razvojnih strokovnjakov podjetja MADICO in skrben izbor pogodbenih parterjev je zagotovilo najvišje možne kakovosti na področju zaščite steklenih površin.
Vrhunsko kvaliteto proizvodov podjetja MADICO potrjujejo zadovoljne stranke s celega sveta, še posebej pa je podjetje ponosno na večletno uspešno sodelovanje z ameriško vesoljsko agencijo (NASA), z Oboroženimi silami Združenih držav Amerike (Unites States Armed Forces) ter severno atlantskim zavezništvom (zvezo NATO).

Folije podjetja MADICO so prejele številna priznanja najbolj priznanih svetovnih organizacij. Še posebej pa je podjetje ponosno na to, da se kot eno redkih svetovnih podjetij, ponaša s prestižno nagrado Protecting People First Foundation, ki je bila ustanovljena z namenom povečanja zavedanja glede tveganj in nevarnosti nenamernih (naravnih) in namernih nesreč, ter promoviranja vseh vrst intervencij, ki varujejo objekte ter osebe pred temi dejanji, ter ob enem povečujejo udobje oseb v teh objektih.

Vse folije MADICO zagotavljajo vrhunsko udobje bivanja, popolno varnost in neverjeten energetski prihranek. Odlikuje jih zaščitni filter proti UV žarkom (99% zaščita pred UV žarki ob skoraj popolni prosojnosti), ki veljajo za glavnega povzročitelja nevarnih kožnih bolezni in bledenja predmetov v prostoru. Dvojna zaščitna plast proti praskam, ki omogoča enostavno in brezskrbno čiščenje, ter poseben patentiran postopek vgrajevanja mikroplasti, pa zagotavljata izjemno dolgotrajnost prav vseh funkcionalnih lastnosti folij MADICO.
Vrhunsko kakovost folij MADICO potrjuje 10 letna garancija na prav vse izdelke in storitve.

Video prispevki:


 


Vizitka

FOLIJA ZA STEKLARSTVO
ANDREJ DOLENC S.P.


E-mail:
info@varnostna-folija.si
Faks:  01 / 25 71 203

GSM:
031 769 329 (Andrej Dolenc)
041 775 628 (Robert Dolenc)